Grapefruit Sorbetijs Met Campari

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met de suiker aan de kook, laat even doorkoken en dan afkoelen. Meng intussen het grapefruitsap met het citroensap, giet het door een bolle zeef en voeg het met de wijn en campari aan de afgekoelde suikerstroop toe. Draai het vervolgens in een ijsmachine in ca 30 min tot sorbet. Geen ijsmachine? Giet het mengsel dan in een stalen kom en zet die in de vriezer. Roer als het na 30-45 min gaat aanvriezen met een garde door het mengsel zodat de ijskristallen fijner en goed verdeeld worden. Herhaal elke 30 min tot je (na 2-4 uur) de gewenste dikte hebt, of maal het kort in de keukenmachine fijn.

Grapefruit Sorbetijs Met Campari is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappels uit de oven met sinaasappelsaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Avondrood
5 min
Bekijk recept
Omgekeerde sinaasappeltaartjes met Camparisiroop
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Beer negroni (biercocktail)
5 min
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept