Stokbrood Met Kruidenboter A La Montignac

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer alle ingredienten door elkaar zodat er een smeuige ′boter′ ontstaat. Breng dit op smaak met peper en zout. Heerlijk op plakjes volkorenstokbrood in combinatie met een pastagerecht of een (koolhydraat)soep. Natuurlijk ook heerlijk op de boterham met plakjes rauwkost.

Stokbrood Met Kruidenboter A La Montignac is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Preischotel (Geschikt Voor Montignac)
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Vleestomaten A La Montignac
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Prei In Lauw Warme Dressing(montignac)
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Vanillevla à la Montignac
0 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept