Rijst Met Vleessaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen uien pellen en in dunne ringen snijden. Paprika wassen. Halveren, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. Vlees in stukjes van ? 2 cm snijden. Bestrooien met zout en peper. In braadpan olie verhitten. Vlees in ? 5 min. rondom lichtbruin bakken. Aan vlees toevoegen: ui, paprika en Italiaanse tuinkruiden. ? 3 min. meebakken. Af en toe omscheppen. In zeef boven kom tomaten laten uitlekken. Vocht bewaren. Aan vleesmengsel tomaten toevoegen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Met deksel op pan ? 5 min zachtjes stoven. Olijven toevoegen en ? 3 min. meewarmen. Zonodig tomatenvocht toevoegen. Saus op smaak brengen met suiker, zout en peper.

Rijst Met Vleessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met witlof en ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept