Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat hem afkoelen. Verwijder het vet van de eendenborstfilets en snij dit in blokjes. Snij de filets in dunne repen. Bak het vet van de eendenborst uit in een wok of grote koekenpan tot er ca. 3 el vet in de pan zit. Verwijder de rest van het vet. Bak de eendenborstrepen 3-4 min. in het vet en neem ze uit de pan. Bak de shiitake ca. 3 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de paprika, prei, gemberwortel en knoflook toe. voeg de bouillon, sojasaus en de eendenborst toe en bak alles nog ca. 4 min. mee. Voeg de erwtjes, koriander, sambal oelek en rijst toe en roerbak alles nog even tot het mengsel goed warm is. Breng op smaak met zout en peper en garneer eventueel met wat bieslook.
Eendenborst Met Wilde En Witte Rijst is een recept van Smulweb.nl