Eendenborst Met Wilde En Witte Rijst

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar en laat hem afkoelen. Verwijder het vet van de eendenborstfilets en snij dit in blokjes. Snij de filets in dunne repen. Bak het vet van de eendenborst uit in een wok of grote koekenpan tot er ca. 3 el vet in de pan zit. Verwijder de rest van het vet. Bak de eendenborstrepen 3-4 min. in het vet en neem ze uit de pan. Bak de shiitake ca. 3 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de paprika, prei, gemberwortel en knoflook toe. voeg de bouillon, sojasaus en de eendenborst toe en bak alles nog ca. 4 min. mee. Voeg de erwtjes, koriander, sambal oelek en rijst toe en roerbak alles nog even tot het mengsel goed warm is. Breng op smaak met zout en peper en garneer eventueel met wat bieslook.

Eendenborst Met Wilde En Witte Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept