Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de stukjes chorizo 4 tot 5 min in een droge koekenpan tot het vet smelt. Haal ze met een schuimspaan uit de pan. Voeg de olie toe en bak hierin de ui, knoflook en chilivlokken 15 min. voeg de salie en rijst toe en roerbak 1 min. Giet er de wijn bij en laat deze 3 min. koken boven een hoog vuur. Draai het vuur lager en doe de chorizo weer in de pan. Kook de rijst 25 tot 30 min., waarbij je geleidelijk de bouillon toevoegt. Voeg de radicchio bij de laatste scheut bouillon toe. Schep de olijven en mascarpone door de risotto, en strooi er peper en zout bij. Serveer onmiddellijk en geef er parmezaanse kaas bij.

Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Radicchio salade met dadels, geitenkaas, bacon & pecannoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met radicchio, pancetta & walnoten
Bekijk recept
Slasoep met radicchio en amandelen
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaas en avocado
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Risotto Al Tonno E Pomodoro
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept