Pompoensoep Met Rijst En Parmezaanse Kaas

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kap van de kompoen, verwijder zaden en zaadlijsten en hol de pmpoen voorzichtig uit. Laat de schil heel. Snijd het vruchtvlees 1 kilo in stukken. verhit 3 el olie en bak hierin de prei 5 min. Voeg de stukken pomooen toe en bak deze 5 min. mee. Schenk de bouillon erbij en laat het gerecht 30 min. koken tot de pompoen gaar is. Pureer de soep en breng hem opnieuw aan de kook. Roer de rijst erdoor en laat deze soep gaar koken. De soep moet niet dik worden, voeg eventueel wat extra water toe. Breng de soep op smaak met zout en peper en schenk hem in de uitgeholde pompoen. Verwarm de oven voor op 225 graden celsius. Strooi de parmezaanse kaas over de soep en schenk er nog 1 el olie over. Zet de pompoen 10 min. in de hete oven tot de kaas wat gesmolten is en lichtbruine puntjes heeft.

Pompoensoep Met Rijst En Parmezaanse Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept