Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 min. gaar pocheren. De truffel schillen en de schilletjes terugdoen in de bouillon. De cantharellen schoonborstelen. De steeltjes afsnijden en samen met de room bij de bouillon doen. Het geheel laten inkoken tot er nog 1 ltr. vocht is overgebleven. De soep met de staafmixer pureren, door een zeef schenken en op smaak brengen met mosterd, peper en zout. De aardappel in blokjes snijden en gaarkoken. De cantharellen even opbakken in wat hete olie. Vier voorverwarmde soepborden in het midden garneren met warme aardappel en cantharellen. De truffelplakjes hier tegenaan zetten. De soep met een klont koude boter opkloppen en in de borden scheppen. De mosterdsoep met een plukje kervel garneren en direct serveren.

Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept