Vistaartje Van Bladerdeeg Met Tomaat En Kaas

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De noordzeevis stoven (eventueel met visfond), laten uitlekken en afkoelen. Kleine taartvormjes beleggen met bladerdeeg en inprikken met een vork. Bestrijken met olijfolie. De vis mengen met de room en eieren en de vormpjes vullen. De tomaat in plakken snijden en over de taartjes verdelen. Afwerken met geraspte kaas en 30 a 35 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 205 graden.

Vistaartje Van Bladerdeeg Met Tomaat En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Vistaartje
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Noors Vistaartje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept