Geflambeerde Perziken

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en voeg de suiker toe.Laat de suiker onder voortdurend roeren op zacht vuur licht kleuren.Haal de perziken erdoorheen.Voeg aan de rest van de karamel het sinaasappelsap en het citroensap en de rasp van de schillen toe.Laat alles snel inkoken tot ongeveer de helft.Schenk de perenbrandewijn erbij en steek de alcoholdamp boven de pan aan.Roer daarna de frambozenlikeur erdoor. Leg op elk bord twee perzikenhelft,een bolletje vanulle-ijs en een bolletje frambozensorbet.Schenk de saus erover en strooi daaroverheen amandelen.

Geflambeerde Perziken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept