Romertopf Provencaal

5
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Topf 15 minuten in water zetten. lamsvlees van huid en botten bevrijden en in kleine blokjes snijden. Knoflookteentjes pellen, fijnhakken. Vlees met zout, peper, 1 tl kruiden en olijfolie marineren. Ondertussen de overige groenten wassen/schoonmaken/schrappen en in stukjes snijden. De topf met een laag groente vullen, kruiden met zout, peper en prov.kruiden. Daarover een laagje vlees verdelen, zo afwisselend lagen aanbrengen van groenten, kruiden en vlees tot alle ingrediknten zijn opgebruikt. Rest van de olie eroverdruppelen, takje rozemarijn eropleggen. Topf sluiten, in koude oven plaatsen. Oven instellen op 200:C (gasstand 3)en 1= uur in de oven dit gerecht laten garen.

Romertopf Provencaal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Iers rundvlees met tomatenrijst en rode wijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kip provencaal
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Provencaal
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crepes Provencaal
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept