Roergebakken Kalkoen Reepjes Op Provencaalse Wijze

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten en kalkoen op hoog vuur 5 minuten roerbakken. Vlees met schuimspaan uit de pan scheppen. In achtergebleven vet sjalotjes glazig bakken. Gedroogde tomaten en tijm toevoegen. Even meebakken. Slagroom erdoor roeren en op hoog vuur 5 minuten laten inkoken tot sausdikte. Kalkoenreepjes terug in de pan en op smaak brengen met zout en peper. Basilicum erdoor scheppen.

Roergebakken Kalkoen Reepjes Op Provencaalse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept