Kaas-slakken

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de broodmix met boter volgens de gebruiksaanwijzingen. Kneed de Provencaalse kruiden erdoor en laat het deeg rijzen. Schil intussen de uien, snipper deze en fruit ze in ca. 10 min. glazig in de boter. Rol het gerezen deeg uit tot een langwerpige lap van ca. 20 x 30 cm. Verdeel de gesnipperde uien over de deeglap, maar laat de randjes vrij. Strooi de geraspte kaas over de ui. Rol de lap over de lange kant voorzichtig op zodat een lange rol ontstaat. Leg de rol met de naad naar beneden op het aanrecht en snijd hiervan met een scherp mes plakken van ca. 1 cm. dik. Leg de plakken op een ingevette bakplaat en laat ze ca. 30 min. narijzen. Bak ze in ca. 20 min. gaar in het midden van een voorverwarde oven 200*C.

Kaas-slakken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme escargotsalade
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met oregano
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slakken met kruidenboter
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept