Kip-kerrieragout Met Ananas En Cocos

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten in een braadpan. Smoor hierin de ui en doe er de kerrie bij. Voeg knoflook toe. Dan de bloem erdoor en goed roeren tot het bal wordt die van de bodem loslaat. Voeg de bouillon toe en roer tot een ragout. Laat het blokje santen hierin smelten en roer weer goed door. Nu de stukjes kip en ananas erin en nog even tien minuten doorwarmen.

Kip-kerrieragout Met Ananas En Cocos is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry-eieren met sperziebonen
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Kokosroom-ijstaart
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Cocos 'cheesecake'
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept