Gosht Biryani - Lamsbiryani Met Koriander En Kaneel

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het rijstmengsel over in een grote pan. Voeg dan in lagen lamsvlees en gekruide groenten toe. Schenk 600 ml lamsbouillon erbij, breng weer aan de kook, zet dan het vuur laag om te sudderen. Strooi de saffraandraadjes erover, zet een deksel op de pan en laat alles 15 minuten koken totdat al het vocht is opgenomen. Blancheer de pistachenoten, voeg ze toe met de koriandertakjes. Dek de pan af en draai het vuur uit. Bedek de pan met een doek en laat hem afgedekt 10 minuten op het fornuis staan. U kunt ook de pan 10 minuten in een oven op 180 C (gasstand 4) voorverwarmde oven zetten.

Gosht Biryani - Lamsbiryani Met Koriander En Kaneel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Sag Gosht
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gosht Dopiaza
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rogan Gosht
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept