** De rijst koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg voldoende zout toe. ** Als de kip uit de wok/braadpan is, de garnalen in de achtergebleven olie 2 minuten rondom bakken. Eruit scheppen. ** Bij te weinig olie in de pan, extra olie toevoegen. ** De uien bakken in dezelfde olie. Als ze glazig beginnen te worden de knoflook, chorizo en ham toevoegen. Ongeveer 4 minuten al omscheppend laten bakken. ** Vervolgens de paprika, tomatenblokjes en wijn toevoegen. Alles goed doorroeren. ** Het bouillonblokje, zout en peper toevoegen. ** Het vuur zo laag zetten dat het nog net kookt, want het vocht moet grotendeels uit de pan. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Af en toe omscheppen. ** Als het vocht voor de helft is verminderd, de kip toevoegen en alles omscheppen om te zorgen dat het allemaal warm blijft en de kip de roodachtige kleur krijgt van de saus. ** Vervolgens op dezelfde manier de mosselen, de garnalen en de rijst toevoegen. ** Zorgen dat alles door en door warm wordt. Als er nog iets aan vocht over is in de pan is dat ondertussen door het koken wel verdampt. ** Mocht je het niet direct op willen dienen, dan kan je om het warm te houden een deksel op de pan/wok leggen en regelmatig blijven omscheppen. Op deze manier komen de mosselschelpen vol te zitten met de ingredienten.