Risottotaartjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deeg 30 minuten in koelkast laten rusten. Risotto maken volgens verpakking,ham en tomaat direct toevoegen en 20 minuten laten koken. Tonijn en 50 g kaas erdoor mengen. Deeg uitrollen tot lap van 40 x 20 cm. Deeglap in 8 stukken van 10 x 10 cm snijden. Vulling over 4 plakjes verdelen, andere plakjes erop leggen en randen vastplakken met losgeklopt ei. Bovenste deegplakjes in midden kruislings insnijden en hoekjes omklappen. Rest van kaas erover strooien en deeg met losgeklopt ei bestrijken. Taartjes in midden van oven 25-35 minuten bakken. Bestrooien met selderij.

Risottotaartjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartjes
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartjes Met Morieljes En Cantharellen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje Met Kaaskrullen En Oesterzwammen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartjes
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartjes Met Morieljes En Cantharellen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje Met Kaaskrullen En Oesterzwammen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept