Waterkersrisotto Met Roodbaars

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui pellen en snipperen. In pan met dikke bodem 1 eetlepel olie en 1 eetlepel boter verhitten. Ui ca.2 minuten zachtjes fruiten. Rijst erdoor scheppen en bakken tot korrels glanzen. Wijn toevoegen en laten verdampen. Bouillontablet erboven verkruimelen en 2 dl water toevoegen,zachtjes koken tot bijna al het vocht is opgenomen en vervolgens nog 2 dl water toevoegen,risotto zachtjes verder gaar koken. Grillpan goed heet laten worden. Uit waterkers grove takjes verwijderen,waterkers fijnhakken. Waterkers , parmezaanse kaas,rest van boter en peper naar smaak door risotto scheppen. Van vuur af ca.5 minuten afgedekt laten staan. Intussen roodbaarsfilets bestrijken met de rest van de olie en in grillpan in ca.5 minuten goudbruin en net gaar roosteren , halverwege keren. Waterkersrisotto in 2 diepe borden scheppen,roodbaarsfilets erop scheppen.

Waterkersrisotto Met Roodbaars is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterkersrisotto met roodbaarsfilet
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterkersrisotto Met Roodbaarsfilet
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterkersrisotto Met Roodbaars
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept