Citroenrisotto Met Parmezaanse Kaas

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt een eetlepel boter in een pan met dikke bodem en frut hierin de uitgeperste knoflok en een uitje gedurende 3 minuten. Schep de risottorijst erbij en schep alles om tot de korrels mooi gaan glanzen. Roer wat limoenrasp mee en giet dan een glas witte wijn in de pan. Doe, als dit bijna is opgenomen, elke keer een scheut kippenbouillon bij de rijst en blijf roeren. Nu een snufje zout erbij. Wacht ongeveer 20 minuten tot de zachtjes sudderende rijst bijna alle vocht heeft opgenomen en doe er dan een nieuwe scheut bij. Doe bij de romige massa een flinke klont boter, een handje parmezaanse kaas en zout en peper. Laat de pan 5 minuten afgesloten staan en dien de risotto dan op.

Citroenrisotto Met Parmezaanse Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Romige citroenrisotto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse citroenrisotto met courgette
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met romige citroenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenrisotto
25 min Bijgerecht
Bekijk recept