-Meng de 2 soorten bloem en voeg gist;suiker,honing en notenolie toe.Roer goed om. -Vermeng het zout,pompoenzaadjes en de walnoten door de bloem. -Giet er beetje bij beetje water bij en kneed het deeg tot het elastisch is(reken op en 10 minuutjes kneden). -Dek af met ingevette plasticfolie en laat rijzen op een warme plaats tot het volume verdubbeld is. -Neem dan de helft van het deeg,rol het op tot een bol en druk die wat plat. -Maak een kleinere bol van de rest van het deeg en leg die erbovenop. -Maak een paar inkervingen in het deeg. -Laat opnieuw rijzen onder ingevette plasticfolie tot het volume verdubbeld is. -Het brood is goed als het hol klint als je erop tikt. -Stuif wat bloem over het deeg en bak het in de oven op 210 graden gedurende 20 minuten.
Halloweenrecept Notenbrood Met Honing is een recept van Smulweb.nl