Mosterdsoep 1er Cru

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een roux van de boter en de bloem; smelt de boter en laat deze uitbruisen (niet kleuren!) Voeg de bloem hieraan toe en spatel deze tot er een bal ontstaat. Laat de bloem iets gaar worden (1 minuut). Voeg beetje voor beetje koude fond toe, ondertussen steeds goed roeren met een garde. Zeef deze gebonden soep en zet ze weer opnieuw op. Voeg de room en safraan toe en laat de soep 20 minuten zachtjes koken. Ondertussen af en toe roeren tegen het aanbranden. Voeg de mosterd toe en laat deze nog even meetrekken. Serveer de soep in borden met waterkers of bladpeterselie als garnering. Hierbij past licht bruinbrood of wit kruidenbrood (met kummel of gedroogde tomaten erin verwerkt) eventueel belegd met katenspek

Mosterdsoep 1er Cru is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-eclairs met grand cru pure chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Konijn in Rodenbach Grand Cru
0 min
Bekijk recept
Sorbet Van Meloen En Ananas
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Sorbet Grand Cru
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept