Bokkenpootjestaart Met Espressotwist

8
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de biscuit met de deegroller, in kruimels. Smelt de roomboter in een pannetje tot het vloeibaar is en roer de kruimels er door heen. Doe de kruimels met boter in de springvorm en druk goed aan met een bolle kant van de lepel. Klop de slagroom, ricotta klop fix en 3 eetlepels suiker luchtig met de mixer, doe daar ook de opgeloste espresso bij, mix even goed door. Kruimel de bokkenpootjes grof met de deegroller en roer dit door de creme. Smeer nu de creme over de koekbodem in de springvorm. Zet in de koelkast voor een paar uur!

Bokkenpootjestaart Met Espressotwist is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Bokkenpootjestaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart met koffiegelei
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart Van Carla
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept