Bosvruchtensorbet

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Houd een paar aalbessen aan een takje achter. Pureer de schoongemaakte bosvruchten, citroensap, poedersuiker en 1 1/2 dl. water met de staafmixer. Schep de massa in een metalen vriesvaste schaal. Zet de schaal 3 uur in de vriezer. Roer het ijs elk half uur door om ijskristalvorming te voorkomen. Klop het ijs voor het serveren nog even op met de mixeer zodat de massa wat gladder is. Schep met een ijsschep bolletjes ijs in 4 coupes en garneer ze met een takje aalbessen.

Bosvruchtensorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
bosvruchtensorbet
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
bosvruchtensorbet
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
Bekijk recept
Bosvruchtensorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept