Aardbeiensorbetijs Met Lavendel

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met de suiker aan de kook en los de suiker al roerend op. Neem de pan van het vuur en voeg de bloemen toe en laat ze een uur trekken. Koel als de tijd dat toelaat de siroop voor gebruik af. Pureer de aardbeien in een keukenmachine en wrijf de puree door een zeef boven een kom. Schenk de puree in de schaal en zeef de lavendelsiroop erboven. Laat de machine draaien tot het mengsel stevig begint te worden en voeg het eiwit toe en laat draaien tot het ijs stevig is.

Aardbeiensorbetijs Met Lavendel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Honing-lavendeltaart met frambozen
45 min-
Bekijk recept
Lavendelazijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
LAVENDEL-IJS
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Stéphane Reynaud's dessert van schuimpjes en aardbei
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-sorbetijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept