Garbure

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote soeppan en bak het spek licht uit. Laat de casselerib, de worst, de ui, de geperste knoflook, de wortel, de aardappel, de champignons, de sperzieboontjes en de kruiden kort meefruiten. Blus af met de wijn, vul aan met 1 liter water en verkruimel er de bouillontabletten bij. Schep goed om, breng aan de kook, draai het vuur laag en laat met het deksel schuin op de pan ca. 20 minuten stoven. Voeg de witte bonen, de tomaat, de savooiekool en de prei toe en laat nogmaals ca. 10 minuten stoven. Breng op smaak met wat zout en peper. Serveer met stokbrood en kruidenboter en geef desgewenst (Franse) kaas en vers fruit als dessert

Garbure is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garbure
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garbure
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garbure
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Potage Garbure A L'Oignon
20-30 min -
Bekijk recept

Garbure
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garbure
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garbure
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Potage Garbure A L'Oignon
20-30 min -
Bekijk recept