- Smeer de kippebout in met provencaalse kruiden. - Verhit de boter en bak de spekblokjes hierin. - Voeg na enkele minuten de kippebout toe. - Braad de bout mooi bruin in 15 - 20 minuten. - Voeg zonodig wat water toe aan de kip. - Laat de kippebout daarna afkoelen. - Was de broccoli en snijd deze in roosjes. - Blancheer de broccoliroosjes enkele minuten in kokend water. - Was de tomaat en snijd deze in blokjes, of neem kerstomaatjes en snijd deze in vieren. - Snijd de ananas in stukjes. - Maak een sausje van mayonaise, tuinkers en kruiden. - Fileer de kippebout en snijd het kippevlees klein. - Meng de blokjes kippevlees met de ananas, broccoli en tomaat. - Roer de dressing erdoor. - Snijd het kapje van het brood en hol dit uit. - Vul het brood met de salade en plaats het kapje er schuin op. - TIP: u kunt ook een verse ananas gebruiken. - Snijd de ananas in de lengte doormidden. - Hol de ananas uit, snijd het vruchtvlees klein en gebruik dat inplaats van ananasschijven. - Vul de ananas met de salade.
Bourgondische Kipsalade is een recept van Smulweb.nl