Tamme Eendenborst

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet van eendenborst snijden. Filets in ca. 2 cm brede repen snijden. Eendenborst in enkele minuten om en om aanbakken. Uitje hakken en in een pan met olie de uitjes en aardappeltjes goudkleurig bakken. Haricots verts beetgaar koken. Preisselbeeren met klein restje (gezeefde) champignonsoep verwarmen. Halve, in reepjes gesneden appel toevoegen en 2 minuten zachtjes koken. Repen eend aan de saus toevoegen en serveren met aardappeltjes en groente.

Tamme Eendenborst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met frisse rode biet-carpaccio
30 min-
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Salade van gebraden tamme eend met gekaramelliseerde peer
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept