- Leg de paddestoelen in warm water en laat ze 30 minuten wellen (ververs het water regelmatig). - Was intussen het vlees, dep het droog en snijd het in reepjes. - Was de groenten en maak ze schoon. - Snijd de paprika′s in reepjes, de uitjes in ringen en de selderij in plakjes. - Maak de knoflook en de gember schoon en snijd ze fijn. - Haal de paddestoelen uit het water en snijd de harde steel eraf. - Was de paddestoelen onder de kraan, dep ze droog en snijd ze in zeer dunne reepjes. - Verhit de olie in een wok. - Bak hierin de noten tot ze gaan geuren en haal ze dan uit de wok. - Bak het vlees al omscheppend in de rest van de olie gaar. - Voeg de groenten, de knoflook en de gember toe en bak ze knapperig. - Blus met sojasaus en rijstwijn, breng het gerecht op smaak en laat het al roerend nog 3 minuten bakken (voeg eventueel nog wat water toe). - Verdeel het vlees over de borden en strooi er de noten over.