Tomaten-risotto

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 el van het tomaatolie in een pan geven en verwarmen. De uien en 2/3 van de gedroogde en verse tomaten in de pan geven en roerend bakken. De rijst bij het tomaatmengsel geven en glazig stoven. De groentebouillon en de tomaatsap erbij gieten en het geheel op laag vuur ongeveer 25 minuten garen. De overige verse en gedroogde tomaatblokjes, geweven parmezaankaas en mascarpone met het tomaten-risotto vermengen. Het risotto met peper en zout op smaak brengen en met gewreven parmezaankaas serveren.

Tomaten-risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept