Koolrabi Met Risottorijst

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de peterselie fijn.Roer het samen met de creme fraiche door de risotto en maak het op smaak met zout en peper.De koolrabi ongeveer 2 centimeter onder de bladeren afsnijden, schillen en met een theelepel uithollen.Vul de koolrabi met de paddestoelenrisotto. De uitgeholde koolrabi met de resterende bouillon in een pan doen.De koolrabideksel op de koolrabi zetten en, afgedekt, in ongeveer 35 minuten gaar laten worden.

Koolrabi Met Risottorijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept
Geschaafde-spruitensalade met hazelnoten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenham met geroosterde groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept