Risotto Met Artisjok En Camembert

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olijfolie (onafgedekt) in een ovenvaste schaal 1 minuut op vol vermogen verwarmen. De rijst erdoor scheppen en (onafgedekt) 3-4 minuten op vol vermogen verwarmen tot ze een lichtgele kleur heeft. De bouillon en de wijn erdoor roeren en alles (onafgedekt) 8-10 minuten op vol vermogen verwarmen. Intussen de artisjokken laten uitlekken en in vieren snijden. De camembert in blokjes snijden en de Parmaham in reepjes snijden. De rijst goed doorroeren en nogmaals (onafgedekt) 7-9 minuten op vol vermogen verwarmen. Halverwege de artisjokharten, de camembert en de reepjes ham door de rijst scheppen en de rijst in de magnetron terugzetten.

Risotto Met Artisjok En Camembert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept