Risotto Met Koolrabi & Peultjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ui & snipper hem fijn. Stoof de uisnippers in de boter, voeg de rijst toe & laat eventjes meestoven. Blus de rijst met de wijn & laat de vloeistof verdampen.
  • 2 Giet een beetje groentebouillon over de rijst & laat het verdampen. Herhaal dit totdat je 1 liter groentebouillon hebt opgebruikt.
  • 3 Schil ondertussen de koolrabi`s, maar hou de groene blaadjes apart. Halveer de koolrabi`s & snij ze in schijfjes. Verwarm de rest van de groentebouillon in een pan & stoof er de koolrabi`s in. Voeg de gewassen peultjes toe, laat even meekoken & spoel de groenten meteen onder koud water, zodat de peultjes hun groene kleur bewaren.
  • 4 Doe de groenten & de rijst in een kom & meng er de kaas door. Kruid met peper, zout & nootmuskaat. Snij de koolrabiblaadjes in reepjes & strooi ze over het gerecht.

Risotto Met Koolrabi & Peultjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept