Provencaalse Kruidenrisotto Met Ham

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Chilipepertjes en fijngeknipte kruiden ca. 1/2 minutte meebakken. Bleekselderij, schwarzwalderschinken, rijst en tomatenblokjes met vocht erdoor roeren en ca. 1 minuut al omscheppend verwarmen. Helft van de bouillon toevoegen en rijst ca. 7 minuten zachtjes laten koken, af en toe roeren. Blokjes ham, doperwtjes en rest van de bouillon erdoor roeren en risotto nog ca. 7 minuten zachtjes laten koken. Boter en kaas erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper.

Provencaalse Kruidenrisotto Met Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept