Bouillabaisse

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 10-20 min - restaurant Soep link Smulweb.nl print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Snij de visfilets in niet te kleine blokjes. Boen de mosselen (of de schelpjes) goed schoon. Snipper de gepelde ui en de knoflook fijn en snij de courgette in plakjes.
  2. Stoof de groenten even aan in hete olijfolie. Voeg er de tomaten, de wijn, de tijm en de rozemarijn aan toe. zet het deksel op de pan en laat 5 minuutjes koken. .
  3. Doe er de blokjes vis bij en laat gedurende 2 minuten koken. Voeg er de scampi′s en de mosselen aan toe en laat nog 3 a 4 minuten koken.
  4. Breng de bouillabaise op smaak met citroensap, peper en zout.
Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Receptenzoeker