Bouillabaisse

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien, knoflook, venkel, aardappels en wortel fijn. Verhit de olijfolie en fruit de groenten aan. Voeg dan de tomatenpuree, saffraan, sinaasappelschil, laurier, tijm en de tomaten toe. Voeg de visfond toe en breng het aan de kook. Voeg vervolgens de vis toe en kook het ca. 15 minuten. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje pastis. Schep de soep in kommen en serveer er apart rouille bij. In Frankrijk serveert men bouillabaisse met een glaasje pastis.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept