Bouillabaisse Met Rouille

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de visfilets in niet te kleine stukken. Verhit de resterende twee eetlepels olie in een pan en bak de stukken vis voorzichtig omscheppend kort. Bestrooi met wat zout en peper. Schep een soeplepel van de bouillon in de pan, voeg de mosselschelpen toe en laat ze met het deksel op de pan in circa 5 minuten open stomen. Giet de rest van de bouillon door een fijne zeef bij de vis en laat de garnalen met de blokjes tomaat kort in de soep opwarmen. Breng op smaak met wat citroensap, zout en peper en bestrooi met de peterselie. Geef er het geroosterde stokbrood en de rouille bij.

Bouillabaisse Met Rouille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdvissoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept