Bouillabaisse

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit de ui met de prei ca. 8 minuten. Pers de knoflook erboven uit en voeg de tomaten, de kruiden en de sinasappelschil toe. Verhit alles ca. 10 minuten op een middelhoog vuur tot de tomaten zacht zijn. Verwijder de sinasappelschil. Schenk de wijn en de bouillon erbij. Voeg de visfilet toe aan dit mengsel. (de stevigste vis het eerst, de zachtste het laatst). Laat de vis tegen de kook gaar worden in ca. 10 minuten. Verdeel de bouillabaisse over zes borden.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept