Bouillabaisse

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan de rest van de olijfolie verwarmen.hierin de uien 3 minuten zachtjes fruiten.de knoflook pellen en boven de pan uitpersen.de bloem erover strooien en doorroeren.de bouillon in de pan schenken.de soep al roerend aan de kook brengen.met een lepel of een schuimspaan de vis in de soep scheppen(hou er rekening mee dat niet elke vis de zelfde kooktijd heeft).na ca 10 min. de witlof,de garnalen en de tomaten toevoegen en warm laten worden.de soep op smaak brengen met wat peper en zout en de dille erover strooien.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept