Linzentaartje Met Tuinkruidensaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gebruik bij voorkeur gekookte linzen uit blik. In plaats van vers roomboterbladerdeeg kunt u ook roomboterbladerdeeg uit de diepvries gebruiken. Verwarm de oven in 10 minuten voor op 200 graden Celsius. Bekleed de ingevette taartvormpjes met het ontdooide bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Spoel de linzen in een zeef af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Klop het ei met de dooier, room en flink wat versgemalen peper los en schep de linzen hierdoor. Vul de vormpjes met het linzenmengsel. Laat de linzentaartje in de oven in circa 25 minuten gaar worden. Bereid de kaassaus zoals aangegeven op de verpakking en roer er de tuinkruiden en de bieslook door. Serveer de saus bij de linzentaartjes. Lekker met frisse komkommersalade.

Linzentaartje Met Tuinkruidensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roodbaars met tuinkruidensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinkruidensaus
10 min
Bekijk recept
Asperges met mosterd-tuinkruidensaus
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse Tuinkruidensaus.
10-20 min -
Bekijk recept

Bosduif met een taartje van courgette en linzen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept