Risottotaartje In Courgette En Tomatenbouillon

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Risotto: Verhit de boter en de olijf- of witte truffelolie in een pan en fruit de sjalotjes aan. Voeg de paddestoelen toe en bak ze even mee. Doe de risotto erbij en bak deze ook even aan. Giet de helft van de bouillon erbij. Doe het deksel op de pan en giet telkes als de bouillon is opgenomen een beetje van de resterende bouillon op de risotto. Rasp er wat Parmezaanse kaas over en roer er doorheen. Schaaf mooie plakken van de courgette, haal ze door wat olijfolie en gril deze in de grillpan. Leg een ringvorm in het midden van een diep bord. Bedek de vorm met de plakken courgette, zodat de bodem is bedekt en de plakken over de vorm hangen. Vul de vorm met de risotto. Vouw de plakken courgette dicht zodat je een mooi taartje krijgt. Haal de vorm eraf en bestrooi het taartje met basilicum. Maak met de kaasschaaf mooie krullen van de Parmezaanse kaas en leg deze boven op het taartje. Schep de tomatenbouillon er omheen.

Risottotaartje In Courgette En Tomatenbouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dubbelgetrokken tomatenbouillon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenbouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenbouillon met zuurkool en ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep met tosti's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje Met Kaaskrullen En Oesterzwammen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje Met Kaaskrullen En Oesterzwammen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje Met Kaaskrullen En Oesterzwammen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept