Kaastaartjes Van De Hognevallei

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De knolselderij schoonmaken, in stukjes snijden en lichtjes stoven in boter. Met de mixer pureren tot een romig geheel en kruiden met peper (zeker geen zout gebruiken). De Hervekaas met een vork pletten en samen met de selderij en een scheutje room bewerken tot een gladde massa. Hiermee de taartvormpjes vullen en deze gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden laten bakken tot een mooi korstje gevormd is. Tip: dit gerecht is ook zeer lekker bij een wildschotel.

Kaastaartjes Van De Hognevallei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaastaartjes van de Hognevallei
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaastaartjes Van De Hognevallei
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortel-kaastaartjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige kaastaartjes
30 min- Snack
Bekijk recept
Kaastaartjes Met Courgette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaastaartjes Van De Hoignevallei
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept