Gamba Met Tagliatelli Paprika-tomatencoulis En Indische

2
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta zoals op de verpakking vermeld staat. Giet af en spoel onder koud water , meng een klontje boter onder en houd warm. Intussen bak je de rauwe gamba`s in de pan (+- 5 minuten in totaal , naargelang de grootte). Verwijder en houd ook warm , blus de aanbaksels met water en giet over de gamba`s. (indien gewenst , hoeft niet) Op een derde vuur bak je intussen de indische groenten krokant in de wok. Tenslotte mix je het paprika-tomatenmengsel tot een gladde saus. (je kan dit ook zeven , indien je een fijnere saus wenst) Schilfer de parmesan met een dunschiller.

Gamba Met Tagliatelli Paprika-tomatencoulis En Indische is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept