Kaastaartje Op Italiaanse Wijze

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. * Vet de taartvormpjes (ca. 12 cm.) in met olie. * Droog de tomaatjes met keukenpapier en snijd ze in kleine stukjes. * Snijd de mozzarella in kleine blokjes. * Roer de pesto met de eieren los en roer hier de ricotta met de parmezaanse kaas, tomaat en mozzarella door. * Breng het mengsel op smaak met versgemalen peper. * Verwarm de oven voor tot 220 graden. * Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar op een met bloem bestoven werkblad en rol het deeg uit. * Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg. Prik de bodem met een vork enige keren in en schep het kaasmengsel in de vormpjes. * Bak de kaastaartjes in de voorverwarmde oven in ca. 25 min. gaar.

Kaastaartje Op Italiaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kaastaartje Met Sinaasappel In Crumble
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaartje Met Noten En Druiven
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kaas-taartje
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans Kaastaartje Met Gedroogde Tomaat En Pesto
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept