Zoete Kaas En Ui Taartjes

6
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vulling: uien in boter en suiker op zacht vuur ca. 30 min. bakken en lichtbruin laten worden, af en toe roeren. Wijn erbij schenken en op zacht vuur helemaal laten verdampen. Oven voorverwarmen op 190 graden. Deeg in 6 porties verdelen en elk deel uitrollen tot cirkels van ca. 13 cm. Taartvormpjes met deeg bekleden en met vork regelmatig inprikken. Bakpapier op de bodems leggen en verzwaren met steunvulling. Taartbodems in midden van oven ca. 10 min. bakken. Papier en vulling verwijderen en bodems nog ca. 5 min. bakken. Uimengsel over taartbodem verdelen en losgeklopte roomkaas op uien scheppen. Creme fraiche en ei loskloppen en mengen met zout, peper en nootmuskaat. Mengsel over roomkaas schenken. Taartjes in het midden van de oven nog ca. 20 min. bakken.

Zoete Kaas En Ui Taartjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept