Een Culinaire Kalfstartaartje Met Kappertjes En Kaas

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij zeer fijne blokjes van het rauwe kalfsvlees, maak het vlees aan met mosterd, kappertjes, bieslook, zout, peper en de mayonaise. Maak tartaartjes met behulp van steker, plaats ze op de borden, draai met speciale kaas gorolle roosjes van de Tete d eMoine kaas of probeer een leuk roosje te maken met de kaasschaaf. Zet deze op de tartaartjes, maak quenelles van de creme draiche en plaats deze langs de tartaartjes, decoreer met peper, kappertjes en pijnboompitten.

Een Culinaire Kalfstartaartje Met Kappertjes En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept