Gemarineerde Perziken Met Geitenkaas

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Perziken halveren en pit verwijderen. Insmeren met een laagje honingsaus. In het holletje van de pit een klein bolletje geitenkaas leggen. Deze ook insmeren met de honingsaus. Strooi over het bolletje geitenkaas wat stukjes tijm. Zet ze op een bakplaat met bakpapier onder de gril. Maak het sausje nog een beetje warm. Zet de perzikhelften op een bordje en druppel er wat honingsaus omheen.

Gemarineerde Perziken Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept