Gestoofde Peer Met Gegratineerde Geitenkaas.

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
a la minuten en presentatie. Verwarm de oven voor op 200 ? C of de grill op de hoogste stand. Verdeel de plakken peer over vier bordjes. Strooi er de geraspte geitenkaas over. Maak het honingmengsel op laag vuur of in de magnetron vloeibaar en schenk dit over de geitenkaas. Zet de bordjes een paar minuten in de oven of onder de hete grill tot de kaas gesmolten is. Motignac. Vervang in fase 1 het honingmengsel door wat kruidenboter of ?olie. In fase 2 druppel je wat diksap over de kaas voor je die onder de grill zet.

Gestoofde Peer Met Gegratineerde Geitenkaas. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept