Gegratineerde Geitenkaas Met Perencompote

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook voor het suikerwater het water, de suiker, de citroenen, het kaneel en de vanille tot de helft in. Schil ondertussen de peren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes (brunoise). Verwarm de ovengrill voor. Pocheer de peerblokjes 2 minuten in het suikerwater. Voeg krenten en rozijnen toe en pocheer het geheel nog 2 minuten. Roer de geleisuiker door het vocht en laat het geheel binden tot een lichte compote. Smeer de geitenkaasjes in met de honing en gratineer ze korte tijd onder de ovengrill. Leg de geitenkaasjes op de borden en schep enkele eetlepels perencompote rond de kaas. Garneer het geheel met wat kervelblaadjes.

Gegratineerde Geitenkaas Met Perencompote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelkroketjes met koolsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-perencompote
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasburger met perencompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse kruidnotentrifle
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept