Corsicaanse Omelet Met Geitenkaas En Honing

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de boter in een koekenpan met doorsnee van 20 cm -giet het eimengsel in de pan als de boter begint te walmen -en roer met een vork erdoor -leg de plakjes kaas op de bovenkant van de omelet, wanneer ze voor de helft gestold is -laat de kaas iets smelten, schep de honing erover en vouw de omelet eventueel dubbel -bestrooi met poedersuiker en serveer warm

Corsicaanse Omelet Met Geitenkaas En Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Corsicaanse strennataart
2 uur-
Bekijk recept
Rumsteak op corsicaanse wijze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Corsicaanse Tomatensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Corsicaanse Rijstschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept