In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren. ui pellen en in ringen snijden. tomaten in reepjes snijden. feta in blokjes snijden. ui, tomaat en feta voorzichtig door honing mosterddressing scheppen. aardappels schoonboenen en met kaasschaaf in flinterdunne schijfjes schaven. bord vergiet bekleden met keukenpapier. in frituurpan olie verhitten tot 175 graden c. aardappelschijfjes in ca.2 minuten goudbruin frituren. op keukenpapier laten uitlekken. grill voorverwarmen op hoogste stand. in kommetje pesto losroeren met olie. brood besmeren met pestomengsel en ca. 3 minuten onder de grill roosteren. warm houden onder aluminiumfolie. geitenkaasjes in 12 plakken snijden en op bakpapier zetten. op elk stukje`1/3 eetlepel honing scheppen,geitenkaas en ca. 2 minuten lichtbruin laten worden. slasoorten mengen en over vier borden verdelen. tomaat uimengsel erover verdelen. op elk bord 3 plakken geitenkaas leggen. garneren met aardappelschijfjes en pijnboompitten.
Salade Met Twee Soorten is een recept van Smulweb.nl