Salade Met Twee Soorten

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren. ui pellen en in ringen snijden. tomaten in reepjes snijden. feta in blokjes snijden. ui, tomaat en feta voorzichtig door honing mosterddressing scheppen. aardappels schoonboenen en met kaasschaaf in flinterdunne schijfjes schaven. bord vergiet bekleden met keukenpapier. in frituurpan olie verhitten tot 175 graden c. aardappelschijfjes in ca.2 minuten goudbruin frituren. op keukenpapier laten uitlekken. grill voorverwarmen op hoogste stand. in kommetje pesto losroeren met olie. brood besmeren met pestomengsel en ca. 3 minuten onder de grill roosteren. warm houden onder aluminiumfolie. geitenkaasjes in 12 plakken snijden en op bakpapier zetten. op elk stukje`1/3 eetlepel honing scheppen,geitenkaas en ca. 2 minuten lichtbruin laten worden. slasoorten mengen en over vier borden verdelen. tomaat uimengsel erover verdelen. op elk bord 3 plakken geitenkaas leggen. garneren met aardappelschijfjes en pijnboompitten.

Salade Met Twee Soorten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept