Gebakken Geitekaas Met Sesam En Honing/Frambozensaus

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wentel de plakjes geitenkaas door de sesamzaadjes. Een pan invetten met sesamolie en deze goed verhitten. Bak de geitenkaasjes om en om snel bruin (niet te lang!), schep ze uit de pan en houd ze warm. Blus af met frambozenazijn. Voeg de port toe en laat dit op een hoog vuur tot de helft inkoken. Voeg honing en aalbessengelei toe en roer de saus glad. Maak op 4 borden een ′bedje′ van alfalfa en leg hierop een plakje kaas, giet de saus hierom heen. Serveer met warm stokbrood.

Gebakken Geitekaas Met Sesam En Honing/Frambozensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept